06 oktober Netwerk Burenhulp Putten

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Putten

Het Netwerk Burenhulp wil zich graag sterk maken voor inwoners in de straat die een steuntje in de rug kunnen gebruiken: boodschapje doen, hond uitlaten, een keertje rijden naar het ziekenhuis, praatje maken enzovoort. Inwoners kunnen bellen naar Welzijn Putten (0341-357078) als ze iets van bovenstaande hulp kunnen gebruiken en dan proberen wij hen in contact te brengen met één van de 59 contactpersonen Burenhulp in Putten. Andersom kunnen inwoners ook lid worden van het Netwerk Burenhulp als zij graag willen helpen in hun eigen straat en het leuk vinden om andere actieve inwoners te ontmoeten en elkaar te inspireren. Hoe mooi zou het zijn als we straks in elke straat een contactpersoon Burenhulp hebben?

Lees meer over het evenement op de website van Netwerk Burenhulp Putten.