06 oktober Lichtprojectie aandacht voor elkaar

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Provinciehuis ‘s-Hertogenbosch

Dinsdag 6 oktober is het landelijke initiatief ‘Aandacht voor elkaar’ gestart met een aftrap in Den Bosch. De overheid wil hiermee steun geven aan alle initiatieven rond corona die in het land zijn ontstaan. De provincie Noord-Brabant projecteert ‘Aandacht voor elkaar’ op het provinciehuis. Een foto daarvan is geplaatst op alle social media kanalen van de provincie met daarbij de url: aandachtvoorelkaar.nlDe periode van ‘Aandacht voor elkaar’ duurt tot het einde van dit jaar. De lichtprojectie zal in deze periode op verschillende momenten te zien zijn.

Lees meer over het evenement op de website van Provinciehuis 's-Hertogenbosch.