06 oktober Een creatieve knuffel voor jou

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Tijd
  • Locatie Amersfoort

Het Amersfoortse project "Een creatieve knuffel voor jou" gaat over zingeving en verbinding. Het doel is om het leven van ouderen in Amersfoort die vanwege het Coronavirus weinig mensen zien, op te vrolijken en waarde te geven aan het alledaagse leven binnenshuis. Aan het project kunnen 40 ouderen en 20 vrijwilligers meedoen. Zij vormen duo's. Er zijn al een aantal duo's aan de slag gegaan. De vrijwilligers gaan met de ouderen in gesprek over wat zij tijdens de Corona-crisis thuis doen, zien, voelen en meemaken. Deze ervaringen worden verwerkt in gezamenlijk kleine kunstwerken. De kunstwerken en achtergrondverhalen komen in december in een gedrukte kunstkrant. Zodra het kan vanwege Corona, organiseren we een expositie op een openbare locatie in Amersfoort. Lees meer over het evenement op de website van Stichting Smaak.