08 oktober Studiehulp en meer

Activiteitendata

  • Datum -
  • Tijd
  • Locatie Online

Life Skills biedt voor goed burgerschap ondersteuning aan jongeren tussen de 11-18 jaar in Zuidoost.De jongeren krijgen huiswerk- en studiebegeleiding, personal coaching en trainingen en workshopster bevordering van hun persoonlijke ontwikkeling, toekomstperspectief, algemene kennis en levensvaardigheden. “We zijn ervan overtuigd dat we jongeren, met begeleiding op maat, in hun kracht kunnen zetten. Als zij in hun kracht zitten, dan zijn ze weerbaar en durven zij regie te nemenover hun leven. Tegelijkertijd hebben zij kennis nodig over de mogelijkheden die zij kunnen bewandelen om een positie in te nemen in de samenleving, welke past bij hun talenten, wensen en ambities. Hier helpen wij de studenten, met veel passie mee. Normaal op locatie, nu op afstand. ”,Moenira Luqman, oprichter. Met deze aanpak zet Life Skills zich in voor gelijke kansen voor jongeren in Zuidoost voor goedburgerschap. Diensten- Huiswerkbegeleiding voor klassieke vakken zoals wiskunde, scheikunde, maatschappijleer en Nederlands.- Studiebegeleiding bij bijvoorbeeld leren, plannen, profielwerkstuk opstellen en schrijven.- Workshops en trainingen zoals timemanagement, Life Skills, vloggen, debatteren. Alleen voor Zuidoost Omdat Life Skills overspoeld wordt met hulpvragen en zij tot nu toe met twee vrijwilligers werken is er besloten om enkel hulp te bieden aan jongeren die wonen in Amsterdam Zuidoost. Dit initiatief kan jouw hulp gebruiken! Vrijwilligers die samen met Life Skills jongeren willen begeleiden bij hun studie zijn meer dan welkom! Hulp nodig, vrijwilliger worden of vragen? Neem gerust contact ons op! Bel of stuur een whatsapp naar Moenira Luqman 0611103153 Mail naar info@lifeskills.fun. Lees meer over het evenement op de website van Life Skills.